Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus óók nog wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan, en nèt zoals gel plate technieken, raak je daar nooit mee uitgespeeld...... Uiteindelijk vind ik dus eigenlijk heel veel leuk, misschien wel tè veel.....


zaterdag 19 oktober 2019

Halloween is Fun!Hallo lieve bloggers,

Vandaag laat ik jullie deze Mixed Media tag zien, die ik maakte voor het Crealies blog.

Als basis maakte ik op glad, wit cardstock, 3 Gel Plate afdrukken met acrylverf, en sneed deze uit met 2 stansen uit de set Big Labelzz & Tagzz 16/glad.

Ik bestempelde ze met veel verschillende Bits & Pieces stempels; nieuwe, en wat oudere combineerde ik om mijn achtergronden te maken.De 16 Punts Ster, CLNestXXL91, sneed ik uit de 3e en lichtste Gel afdruk, om er later mijn Bits & Pieces op af te drukken in de Stamping-Around-and-Around techniek.

De verstevigings-rondjes stanste ik met stans CLJP650 uit wat afvalstukjes, om mijn tags af te werken.

Vervolgens stanste ik de vleermuizen met CLSet58 in veelvoud, uit glad zwart cardstock, en kleedde hier mijn tag mee aan.

Voor de afwerking 'spetterde' ik nog wat met witte acrylverf, en voorzag ik de vleermuizen van oogjes.....

     Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met mijn tag;
ik vond het zelf erg leuk om hem te maken.6 opmerkingen: