Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus óók nog wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan, en nèt zoals gel plate technieken, raak je daar nooit mee uitgespeeld...... Uiteindelijk vind ik dus eigenlijk heel veel leuk, misschien wel tè veel.....


donderdag 6 december 2018

Illuminate the dark.....


Hallo lieve allemaal,

Vandaag laat ik jullie deze AJ-spread zien, die ik maakte voor CraftEmotions,met de stempels, evan Art by Marlene van StudioLight, i.c.m. de nieuwe mixed media mix stencils van CraftEmotions.

De achtergrond maakte ik met een brayer, acrylverf, en de Gel Press.
In de achtergronsdheb ik óók nogstukjes collagepapier verwerkt.
Op een los stukje aquarelpapier, heb ik de krabstempel afgedrukt, en ingekleurd met de Light Markers, uitgeknipt, en opgeplakt.

Voor de afwerking, met een zwarte en witte marker nog wat accenten aangebracht met diverse zwarte en witte markers.

Hopelijk heb ik jullie weer wat kunnen inspireren, met deze spread.
bedankt weer voor je bezoekje hier, en misschien tot een volgende keer...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten