Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus óók nog wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan, en nèt zoals gel plate technieken, raak je daar nooit mee uitgespeeld...... Uiteindelijk vind ik dus eigenlijk heel veel leuk, misschien wel tè veel.....


zondag 5 augustus 2018

Jingle all the way


Hallo lieve bloggers,

Met deze tropische temperaturen, heb ik tóch een kerstkaartje om jullie te laten zien,
dat ik maakte voor CraftEmotions.

Het designpapier van Craft&You Vintage Time 12"gebruikte ik als basis.

De clearstamps vanCraftEmotions Wreath 130501/1296, en de Handletter tekst 130501/1808,
heb ik gebruikt i.c.m. met versamark inkt en wit embossingpoeder.

De CraftEmotions Ster 115633/0226, één van de nieuwe kerstdies heb ik uit glitterpapier van Tonic Studios gesneden, maar dat is op de foto helaas niet te zien.

Dit was het weer voor vandaag.....Bedankt weer voor je bezoekje hier, en wellicht tot een volgende keer.

Liefs en groetjes van mij, Anja.Geen opmerkingen:

Een reactie posten