Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus óók nog wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan, en nèt zoals gel plate technieken, raak je daar nooit mee uitgespeeld...... Uiteindelijk vind ik dus eigenlijk heel veel leuk, misschien wel tè veel.....


woensdag 18 juli 2018

Hoera gefeliciteerdHallo, lieve allemaal,

Vandaag deze mixed media kaart, die ik wederom maakte voor CraftEmotions.

Als basis heb een ticketstans van Studio Light gebruikt, en de achtergrond gemaakt met Distress Oxides, op Schut 300grs. aquarelpapier Classic., om er een grunchy uitstraling aan te geven.

Met de passiflora- en vlinderstempel, van CrafytEmotions i.c.m. een mask stencil, eveneens van CraftEmotions, heb ik er een vrolijke felicitatiekaart van geprobeerd te maken.

Óók de tekststempels zijn van CraftEmotions.

Deze keer mijn afdrukjes ingekleurd, met de Light Markers, van Studio Light.

 


Leuk dat je weer langs kwam, en ik hoop jullie weer wat te hebben geïnspireerd, met mijn  kaartje.

Liefs, en groetjes van mij, Anja.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten