Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus óók nog wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan, en nèt zoals gel plate technieken, raak je daar nooit mee uitgespeeld...... Uiteindelijk vind ik dus eigenlijk heel veel leuk, misschien wel tè veel.....


vrijdag 15 juni 2018

Adopt the Pace of Nature:Hallo lieve bloggers,

Vandaag een AJ spread gemaakt in mijn kleine Creative Journal,
met stempels en maskstencils van CraftEmotions .

De achtergrond maakte ik met Dylusion paints, mini blendingtools, en diverse mask stencils van CraftEmotions.

Zwarte en witte accenten in de achtergrond aangebracht met Edding lakmarkers., en daarna de ingekleurde stempelafdrukjes uitgeknipt en in mijn AJ geplakt.

Ik kleurde de plaatjes in met de Derwent Inktense Paint Pan travelset,
en de tekst heb ik uitgeprint, uitgesneden en opgeplakt...….


 


Bedankt weer voor je bezoekje hier, en wellicht tot een volgende keer,

Liefs en groetjes van mij, Anja.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten