Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus óók nog wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan, en nèt zoals gel plate technieken, raak je daar nooit mee uitgespeeld...... Uiteindelijk vind ik dus eigenlijk heel veel leuk, misschien wel tè veel.....


donderdag 24 mei 2018

Make Waves


Hallo, lieve allemaal....

Vandaag deze fleurige tag, die ik maakte voor CraftEmotions.

Als basis gebruikte ik Essentials stencil Nr.96 van Studio Light.

De gebruikte stempels zijn de zeediertjes 130501/1288, en de zeewier 130501/1289 van CraftEmotions, en ik heb ze ingekleurd met de Nuvo Alcoholmarkers i.c.m.
Derwent Coloursoft potloden.

Op een mica sheet heb ik met Nuvo Glimmer Paste en een DDBD mask
de luchtbelletjes gemaakt.Hopelijk heb ik jullie weer wat kunnen inspireren, en wellicht tot een volgende keer...


Liefs, en groetjes van mij, Anja.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten