Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet. Intussen ben ik al bijna 30 jaar bezig met kaartjes maken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar wil ik dus ook zeker mee aan de slag.......


donderdag 3 mei 2018

CraftAddiction Moodboard Mixed Media Challenge #05-'18

Hallo lieve allemaal,

Vandaag al weer 3 mei, dus weer tijd voor een nieuwe Mixed Media Challenge, bij onze CraftAddiction fb groep.


 


 Aan de hand van bovenstaand  moodboard, heb ik een Art Journal pagina gemaakt met een
Gel Press achtergrond, als basis. 
Ik heb mij laten inspireren door de kleuren, de tekst, en de bloemen.
De achtergrond bewerkt met een masker van Dutch Doobadoo, en witte Dylusions Paint, en stempels van CraftEmotions, Studio Light, en Viva Decor.

De bloemen, en de engelen heb ik apart ingekleurd, en later op de achtergrond geplakt,
en de tekst komt uit de printer.....

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met mijn voorbeeld, en natuurlijk ik zie jullie creaties graag tegemoet, in onze fb-Challenge groep.....


Liefs en groetjes van mij, Anja.

Hieronder nog even de gebruikte materialen uit de webshop, op een rijtje:
https://www.craftaddiction.nl/product/gel-press-printing-plate-rechthoek-10802-203-x-254-cm/ https://www.craftaddiction.nl/product/essdee-brayer-roller-van-10-cm/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-dylusions-paint-white-linen-dyp46059/ https://www.craftaddiction.nl/product/nellies-choice-kleine-inkt-applicator-met-foam-pads-iap005-rond/  https://www.craftaddiction.nl/product/dutch-doobadoo-dutch-mask-art-dots/ https://www.craftaddiction.nl/product/viva-decor-clearstempels-bloemen-en-vlinders/ https://www.craftaddiction.nl/product/viva-decor-clearstempels-grunge-background/ https://www.craftaddiction.nl/product/studio-light-clearstamp-basic-243-stampsl243/      https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-clearstempelset-waterdruppels-splash/  https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-clearstempelset-achtergrond-tekst/ https://www.craftaddiction.nl/product/versafine-inktkussen-onyx-black-vf-sml-082/https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-tim-holtz-distress-mini-inkpads-wilted-violet/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-tim-holtz-distress-mini-inkpads-tattered-rose/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-tim-holtz-distress-mini-inkpads-picked-raspberry/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-tim-holtz-distress-mini-inkpads-blueprint-sketch/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-tim-holtz-distress-mini-inkpads-brushed-corduroy/ https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-crystal-drops-olive-branch-688n/ https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-crystal-drops-rhubarb-crumble-679n/ https://www.craftaddiction.nl/product/molotow-marker-signal-white/