Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


dinsdag 17 april 2018

Reminder CraftAddiction Mixed Media Challenge #4-'18

 

Hallo lieve bloggers,

Vandaag laat ik jullie mijn reminder zien, voor de Mixed Media Challenge,
bij de CraftAddiction  fb-groep.

Aan de hand van onderstaand moodboard, heb ik mij laten inspireren, door de vintage uitstraling, de kleuren, de klok, het hout, en het hart.


Ik heb er o.a. de prachtige nieuwe Wycinanka/CraftAddiction chipboard klok, op gebruikt.

Op de achtergrond, o.a. het mooie Nuvo Shimmer Powder , gebruikt, en Distress Ground Espresso,
om de vintage uitstraling te benadrukken.

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren, met deze tag.

Leuk dat je weer langs kwam, en wellicht tot een volgende keer,


Liefs, en groetjes van mij, Anja.Hieronder nog even de materialen uit de webshop op een rijtje:
https://www.craftaddiction.nl/product/schut-terschelling-glad-aquarelblok-24-x-30-cm/ https://www.craftaddiction.nl/product/dutch-doobadoo-dutch-structuurpasta/ https://www.craftaddiction.nl/product/viva-decor-paletmessen/ https://www.craftaddiction.nl/product/dutch-doobadoo-dutch-mask-art-little-hearts/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-clearstempelset-achtergrond-klokken/ https://www.craftaddiction.nl/product/studio-light-stamp-mixed-media-nr-249-stampmm249/ https://www.craftaddiction.nl/product/wycinanka-craftaddiction-chipboard-klokken-met-gears/ https://www.craftaddiction.nl/product/nuvo-shimmer-powder-atlantis-burst-1213n/https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-embellishment-mousse-aloe-vera-825n/ https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-embellishment-mousse-coastal-surf-828n/https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-embellishment-mousse-mother-of-pearl/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-tim-holtz-distress-mini-inkpads-ground-espresso/ https://www.craftaddiction.nl/product/memento-dew-drop-inktkussen-expresso-truffle/https://www.craftaddiction.nl/product/dutch-doobadoo-dutch-hobby-lijm-2/ https://www.craftaddiction.nl/product/foam-tape-05-mm/ https://www.craftaddiction.nl/product/foam-dots-2-x-5-x-5-mm/ https://www.craftaddiction.nl/product/nellies-choice-inkt-applicator-rond/  https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-heattool-embossing-fohn/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten