Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


dinsdag 3 april 2018

CraftAddiction Moodboard Mixed Media Challenge #04-'18


Hallo lieve bloggers,

Vandaag al weer 3 april, dus weer tijd voor een nieuwe Mixed Media Challenge, bij de CraftAddiction fb-groep.


 

Aan de hand van dit moodboard, heb ik onderstaand hart bewerkt.
Ik heb me laten inspireren door de kleuren, de klok, de rozen, en natuurlijk niet te vergeten het hart.Het houten hart uit eigen voorraad, heb ik bewerkt met Dylusions Paints, en o.a. Bister, en een maskstencil i.c.m. structuurpasta.

De klok is gestempeld, en met diverse embellishments, kant-en-klare roosjes, microbeads , en een tekst is dit mijn DT-voorbeeld geworden........

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren, èn enthousiasmeren om gezellig met ons mee te doen met de challenge van de maand april.


Liefs, en groetjes van mij, Anja.


Hieronder volgen nog de artikelen die ik gebruikt heb. Allemaal verkrijgbaar in de webshop van CraftAddiction. Klik op de foto, om doorgelinkt te worden naar het desbetreffende
artikel in de shop.


https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-dylusions-paint-vibrant-turquoise-dyp46042/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-dylusions-paint-white-linen-dyp46059/ https://www.craftaddiction.nl/product/dutch-doobadoo-dutch-structuurpasta/  https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-embellishment-mousse-seaspray-green-817n/ https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-embellishment-mousse-cosmic-brown/  https://www.craftaddiction.nl/product/powertex-bister-green/
https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-embellishment-mousse-indian-gold/ https://www.craftaddiction.nl/product/metalen-embellishments-engelen-vleugels-2-stuks/ https://www.craftaddiction.nl/product/glazen-parels-cabochons-met-steampunkafbeelding-20-mm-5-stuks/ https://www.craftaddiction.nl/product/mini-pearls-microbeads-groen/ https://www.craftaddiction.nl/product/dutch-doobadoo-dutch-structuurpasta-transparant/ https://www.craftaddiction.nl/product/viva-decor-paletmessen/https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-crystal-drops-ebony-black-650n/ https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-crystal-drops-metalic-bright-gold-653n/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten