Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus óók nog wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan, en nèt zoals gel plate technieken, raak je daar nooit mee uitgespeeld...... Uiteindelijk vind ik dus eigenlijk heel veel leuk, misschien wel tè veel.....


vrijdag 30 maart 2018

Vogelhuisje


Vandaag dit vogelhuisje dat ik maakte voor CraftEmotions, met één van de nieuwe
giftbox stencils uit hun assortiment.

Het designpapier maakte ik met de Gel Press, en een CE mask stencil, en óók de stansjes die ik gebruikt heb, komen uit het assortiment van CraftEmotions.

Hopelijk, heb ik jullie met deze creatie kunnen inspireren....

Deze giftbox stencils zij namelijk ontzettend leuk, om kleine presentjes in te verpakken.

Dit was het weer voor vandaag.

Leuk, dat je weer langs kwam, en tot een volgende keer maar weer,


Liefs, en groetjes van mij, Anja.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten