Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


vrijdag 23 maart 2018

Spring will come...Hallo lieve bloggers,

Vandaag heb ik voor jullie een Art Journal pagina gemaakt, Waarvan ik de achtergrond heb gemaakt met de Gel Press, i.c.m. de Dylusion Paint.

De stempels die ik heb gebruikt, zijn bijna allemaal van CraftEmotions,
zo óók het Mask Stencil.

De hyacinten heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier, en de tekst komt uit de printer
van mijn pc.

Het albumpje dat ik gebruik voor mijn enkele pagina's, en gelpress prints heeft grote ringen;
erg fijn dus, om het als Art Journal te gebruiken.

Dit was weer mijn berichtje voor vandaag,
Leuk dat je weer langs kwam, en tot een volgende keer maar weer....

Liefs van mij, Anja.

Dan hieronder nog even de gebruikte materialen op een rijtje:


https://www.craftaddiction.nl/product/wycinanka-albums-chipboard-kaft-met-satijnpapieren-bladzijden-165-x-205-cm/ https://www.craftaddiction.nl/product/essdee-brayer-roller-van-65-cm/ https://www.craftaddiction.nl/product/gel-press-printing-plate-rechthoek-10810-127-x-178-cm/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-clearstempelset-hyacint/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-clearstempelset-mandela-hart/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-clearstempelset-kruizen-en-visgraat/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-maskstencil-patroon-ornament-hart-bloem/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-clearstempelset-achtergrond-tekst/ https://www.craftaddiction.nl/product/studio-light-clearstamp-basic-243-stampsl243/ https://www.craftaddiction.nl/product/molotow-marker-signal-white/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-archival-ink-jet-black-aip31468/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-dylusions-paint-peony-blush-dyp60192/  https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-dylusions-paint-melted-chocolate-dyp46011/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-dylusions-paint-fresh-lime-dyp45984/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-dylusions-paint-funky-fuchsia-dyp50988/ https://www.craftaddiction.nl/product/sennelier-la-petite-aquarelle-set-12-halve-napjes/