Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus óók nog wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan, en nèt zoals gel plate technieken, raak je daar nooit mee uitgespeeld...... Uiteindelijk vind ik dus eigenlijk heel veel leuk, misschien wel tè veel.....


donderdag 15 maart 2018

2 Kaartjes......


Hallo lieve allemaal....


Na een korte onderbreking van een paar weken, ben ik weer terug van weggeweest.....

De 2 kaartjes van vandaag, heb ik enkele weken geleden al gemaakt, met stempels van Coosa.

 Bij dit kaartje heb ik de achtergrond geblend met de Distress Oxides. De Coosa stempel afgedrukt met Versafine Black Onyx, en met een witte marker, èn Nuvo Jewel Drops wat accentjes aangebracht.
 

De vorm van dit kaartje heb ik gemaakt met een DDBD Card Art stencil, en óók bij hierbij heb ik de achtergrond geblend met de Distress Oxides, en er 2 mask stencils van Craft Emotions bij gebruikt.
De stempel afgedrukt met Versafine Onyx Black, èn er wat Nuvo Jewel Drops op verwerkt.

Dit was het weer voor vandaag; leuk dat je kwam kijken.....

Fijne dag nog en groetjes van mij, Anja.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten