Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus óók nog wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan, en nèt zoals gel plate technieken, raak je daar nooit mee uitgespeeld...... Uiteindelijk vind ik dus eigenlijk heel veel leuk, misschien wel tè veel.....


maandag 8 januari 2018

Ik denk aan je........

Hallo lieve bloggers,

vandaag heb ik voor jullie deze stempelkaart, gemaakt met de nieuwste serie Clearstempels, en Maskstencils van Craft Emotios .

Op Schut aquarelpapier, heb ik de ondergrond gekleurd met diverse kleuren Distress Inkt.

Daarna  CE maskstencil bloementak/vlinders 185070/1555 erop gelegd en met de donkerste kleur Distress inkt geblend, en er witte accentjes op getekend met een witte lakmarker.

Óók de CE mandalastempels flower 130501/1276 in de achtergrond heb ik met de donkerste kleur gestempeld.

Dan nog een Crealies Backgroundzz stempel CLBG01  in de achtegrond gestempeld, en óók de vlinders van CE sheet Butterfly/Dragonfly 130501/1272  erop afgedrukt, met Versafine Onyx Black.


Dan nog een keer de vlinders afgedrukt met zwart op hetzelfde aquarelpapier, en ingekleurd met dezelfde Distress kleurtjes al ik gebruikt heb in de achtergrond.

De vlinders uitgeknipt en op de kaart geplakt,  en de tekst uit de printer, uitgesneden en eveneens op de kaart geplakt.

Als laatste nog een randje rondom gedoodled, met een zwarte Pigment Fineliner.

Het geheel gemat op zwart kraftkarton , en op een blauw/groene dubbelgevouwen kaart geplakt.

Dit was weer mijn kaartje voor vandaag.....

Leuk, dat je weer langs kwam, en tot een volgende keer maar weer.

Liefs, en groetjes van mij, Anja.Geen opmerkingen:

Een reactie posten