Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


donderdag 11 januari 2018

Dream, create, hustle, repeat.......


Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie inspireren, met mijn album,
dat we gemaakt hebben tijdens onze DT-dag, eind november, vorig jaar.

We zijn aan de slag geweest met de Zutter Bind-it-all, een geweldig leuk om albums en boekjes in te binden.
Ik heb er onderstaand AArt Journal van gemaakt.


Als basis hebben we greyboard voor de kaft.

Ik heb er Schut aquarelpapier op geplakt, en óók de bladeren aan de binnenkant van mijn boekje heb ik van dit papier gesneden.

Daarna geblend, met Distress Inkt, en maskers en stempels van Studio Light, en crealies gebruikt.

Om te decoreren, heb ik o.a.  Nuvo Crystal drops gebruikt.                                                                                                                                                          

Hieronder  nog de  materialen uit de Webshop, die ik gebruikt:

https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-tim-holtz-distress-mini-inkpads-picked-raspberry/https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-tim-holtz-distress-mini-inkpads-black-soot/https://www.craftaddiction.nl/product/greyboard-grijs-karton-1-mm/  https://www.craftaddiction.nl/product/schut-terschelling-glad-aquarelblok-24-x-30-cm/    
https://www.craftaddiction.nl/product/studio-light-maskstencil-mixed-media-rainbow-designs-nr-04-maskmb04/  https://www.craftaddiction.nl/product/studio-light-stamp-mixed-media-rainbow-designs-nr-06-stampmb06/       https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-archival-ink-jet-black-aip31468/   https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-crystal-drops-simply-white-651n/  https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-crystal-drops-rhubarb-crumble-679n/


https://www.craftaddiction.nl/product/crealies-clearstamp-bits-pieces-no-62-grote-cirkels/ https://www.craftaddiction.nl/product/crealies-clearstamp-bits-pieces-no-57-grunche-circles/  https://www.craftaddiction.nl/product/crealies-clearstamp-bits-pieces-no-26-splash/  https://www.craftaddiction.nl/product/molotow-marker-signal-white/ https://www.craftaddiction.nl/product/staedtler-pigment-fineliner-box-6-stuks/   https://www.craftaddiction.nl/product/zutter-bind-it-all-inbindapparaat-pink-maak-je-eigen-albums/      https://www.craftaddiction.nl/product/zutter-bind-it-all-space-bar-upgrade/ https://www.craftaddiction.nl/product/zutter-bind-it-all-cutter-pink-in-pouch/https://www.craftaddiction.nl/product/zutter-bind-it-all-owire-wire-black-24-rings-1-inch/
Dit was mijn creatie voor vandaag, en ik hoop dat ik jullie ermee heb kunnen inspireren.

Fijne dag nog, en tot de volgende keer,

Liefs en groetjes, van mij, Anja.