Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zondag 19 november 2017

Merry ChristmasHallo, lieve allemaal,.....

Op deze zondag, heb ik voor jullie een kerstkaartje om te laten zien.

De achtergrond heb ik gemaakt met met de Gel Press, Creall Acrylverf, en maskstencil Fantasiecirkels 185070/1119 van Craft Emotions.

Ik heb op de achtergrond ook nog wat stempeltjes van een wat ouder clearsheet van Eline's Huis, en van een clearsheet van Studio Light gebruikt.

De Tekst  MERRY CHRISTMAS, is een Doodle Stamp 55.0171, van Leane.

Veelvuldig gebruik gemaakt van een zwarte, en witte Sharpie pen, en als allerlaatste nog wat gespatterd met een Molotow marker.

Dit was het weer voor vandaag.
Bedankt weer voor je bezoekje, en tot de vlgende kaart maar weer......

Liefs, en groetjes van mij, Anja.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten