Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


dinsdag 6 december 2016

Vintage

Hallo lieve allemaal,

Vandaag voor jullie eens iets anders, dan een kerstkaart.....

Met deze vintage kaart eens terug naar "die goeie ouwe tijd", want met vintage kaartjes is het voor mij allemaal begonnen...
Tegenwoordig maak ik kaarten in allerlei technieken, met vele verschillende materialen, maar zo af en toe, kruipt mijn 'vintage'-bloed tóch waar het niet gaan kan.....

Lekker veel glitters, bling-bling, en propvolle kaarten met verfomfaaide bloemen, parels, kantjes, en noem het allemaal maar op.

De bloemen heb ik dan ook zelf gemaakt, met een Noor! Vintage Floral nestje 6002/0156, óók zo ontzettend leuk om te doen.....
Lekker veel Fràn-tage, Stickles, Distress Inkt, en plakparels, mochten er wel op deze kaart vond ik.

In de hoop, dat ik jullie weer heb kunnen inspireren, ga ik jullie weer verlaten...

....Fijne dag verder, en groetjes en liefs van mij, Anja.

4 opmerkingen:

 1. Anja wat een plaatje zeg ... De bloemen zijn echt super mooi ... Ja van vintagekaartjes ben ik ook helemaal weg en geniet er telkens van om die te maken ...
  Groetjes, fijne dag Odette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anja wat super!!! Maar wat vaker doen zou ik zeggen! Een feestje om naar te kijken ... prachtig! Je bloemen zijn geweldig mooi!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anja via Facebook ben ik op je blog terecht gekomen .... Wat een super mooie creaties maak jij zeg !
  Word je volger hihi ....
  Deze vintage is prachtig de vorige kaarten zijn ook zo schitterend gemaakt Anja .
  Ik hou ook enorm van vintage maar kan even goed genieten van andere kaarten over het algemeen maak ik vintage kaarten met veel parels en lintjes noem maar op hihi wat een plezante hobby .. kom je eens een kijkje nemen bij mij https://knippenenplakken-doris.blogspot.be Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtkaart Anja. Ik zit hier te kwielen van al het moois dat er te zien is. Van mij mag je vaker vintage maken...top.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen