Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


dinsdag 13 december 2016

Gelli Plate


Hallo lieve Bloggers,

Vandaag een kaartje, gemaakt met de ronde 4" Gelliplate, om jullie te laten zien, óók al zo geweldig leuk, om te doen.....

Voor de afdruk, heb ik de Distress Inkt, i.c.m. met een Memorybox mask gebruikt, en voor de witte details, een Sharpie met extra fijne punt.

Over de afdruk heen, heb ik met zwarte Versafine inkt, de Laviniaatjes gestempeld, en nog een beetje ingekleurd met Derwent kleurpotloden.

Een korte post vandaag, maar ik wilde jullie dit kaartje tóch even laten zien...

Bedankt voor het langs komen, en je eventuele reactie.

Tot een volgende keer, en lieve groetjes van mij, Anja.


2 opmerkingen: