Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


dinsdag 20 december 2016

Being together......

Hallo, lieve bloggers,

Allereerst wil ik iedereen bedanken, voor de lieve reacties op mijn vorige berichtje; ik lees ze altijd met heel veel plezier.

Vandaag post ik mijn allerlaatste kerstkaartje voor dit jaar....

Het stempelafdrukje van Tilda en haar puppy, ooit een extraatje bij  Magnolia Ink Magazine, heb ik ingekleurd met Zig Clean Color Real Brush Markers, zó leuk om mee te werken, en verkrijgbaar in wel 80 prachtige kleurtjes.
Het designpapier dat ik gebruikt heb, is afkomstig van papierblok 'Shabby Christmas' 6011/0319, van Joy! Crafts, met prachtig vintage papiertjes er in.
De poinsettia's heb ik gestanst van papier uit hetzelfde blok, met een Creatable-set van Marianne Design. Zoals gewoonlijk heb ik mijn kaartje afgewerkt met Distress inkt, Stickles, en strass steentjes......

Dan rest mij nog, om jullie allemaal fijne kerstdagen toe te wensen.....

....Tot de volgende kaart, en lieve groetjes van mij, Anja.