Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zaterdag 22 oktober 2016

Season's Greetings


Hallo lieve allemaal,

Vandaag, heb ik een kerstkaartje om jullie te laten zien....
Deze keer heb ik gebruik gemaakt, van de prachtige "Frozen Forest" lijn, van Studio Light.
De paperpads, en de stansvellen zijn prachtig op elkaar afgestemd, en alles past dan ook perfect bij elkaar.
Het lijstje heb ik gemaakt met de ovalen hulstmal, uit de Happy Holidays Collectie van Noor! Design. Ik heb het bewerkt met witte Gesso, en er wat plakparels op gedaan.
Voor de afwerking, heb ik nog een stukje jute, een stukje Seambinding lint, een tekststempel, en een grote charm gebruikt. Omdat het papier zo mooi is, vond ik, dat de kaart niet meer nodig had......

Dat was het weer, voor deze keer;
Bedankt weer voor het langs komen, fijn weekend, en tot de volgende keer,

Liefs, Anja.