Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


maandag 19 september 2016

Roses are red,.......


Hallo lieve allemaal,

Deze keer een kaartje, gemaakt met de Crafty Boutique set, Secret Garden, die ik nèt voor de zomervakantie gewonnen heb, middels een candy, van de Noor! Design facebook groep.....
Het plaatje heb ik van het internet gehaald; de brad, plakparels,het organzalint, en de tekststempel zijn van mezelf. De rest zat in het pakketje.......

Bedankt voor je bezoekje, fijne week, en tot een volgende keer,...
......Liefs, Anja.

1 opmerking: