Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet. Intussen ben ik al bijna 30 jaar bezig met kaartjes maken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar wil ik dus ook zeker mee aan de slag.......


donderdag 30 juli 2015

Pauze

Hallo lieve bloggers,

Vandaag een maritiem kaartje om te laten zien.
Het plaatje is van een stansvel van Studio Light. Het achtergrondje heb ik gemaakt met Bister, en een Dutch Doobadoo masker. Achter het plaatje heb ik nog een Noor! Silhouette stempel gebruikt.
De stansjes, die ik gebruikt heb zijn o.m. Marianne, en van Joy!. Het tekstje is ook van Joy!.
Voor de rest heb ik nog gebruik gemaakt van Chloor Dikke Bleek, Stickles, en Distress inkt..........  Bedankt weer voor het langs komen, en groetjes van mij, Anja.

donderdag 2 juli 2015

Kiekeboe

Hallo lieve bloggers,

Vandaag een kaart met één van de "Crazy Birds", van Tim Holtz, waarvan er zeker meer zullen volgen. De afdrukjes kreeg ik overigens van Joke,  en ik vind ze ontzettend leuk om in te kleuren. Deze heb ik gekleurd met de Derwent Inktense potloden.
Op de achtergrond heb ik Bits& Pieces stempels van Crealies, en DDBD masker Fading Dots gebruikt. De rozetten heb ik gemaakt met de Folded Flower stansjes van Joy!.
De tekst-stempeltjes, zijn oudjes van Marianne.
Om nog wat accentjes aan te brengen op de achter grond, heb ik nog plak-strass, en een witte Gellyroll pen gebruikt......

Bedankt weer dat je langs kwam, en tot de volgende kaart maar weer.
Liefs, en hobbygroetjes van mij, Anja.