Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


maandag 30 november 2015

Believe.........


Hallo lieve bloggers,

Lang geleden, dat ik iets heb laten zien, maar hier ben ik dan maar weer eens met een vintage kerstkaartje.
Het model komt van een CreaLies Nestlies Die. De tekst is van een Noor! clearstempel, en het 'lijstje' er om heen, is van Memorybox. De poinsettia's zijn óók van Memorybox, en de strik is van Marianne Design.
Voor de afwerking heb ik nog wat Hotfix steentjes, Stickles, plakparels, en op de strik een mooie facetsteen geplakt........

Bedankt weer voor het langs komen, en tot de volgende keer.
Liefs, en groetjes van mij, Anja.