Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zaterdag 19 september 2015

Winter

Hallo lieve bloggers,

Het is al weer een tijdje geleden, dat jullie iets nieuws van mij gezien hebben, maar hier is dan toch eindelijk mijn eerste kerstkaart van 2015.
Ik heb er een plaatje van Sieta van Gelderen voor gebruikt, en diverse stansjes, o.a. van Noor! en Marianne. De bloemen zijn van Floral Punches van Nellie Snellen.
De kerstbal is van Memorybox, en de 'sneeuw' van Craft Emotions.

Ben benieuwd of jullie hem leuk vinden........
In elk geval, bedankt voor het langs komen, een fijn weekend, en lieve groetjes van mij, Anja.