Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus óók nog wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan, en nèt zoals gel plate technieken, raak je daar nooit mee uitgespeeld...... Uiteindelijk vind ik dus eigenlijk heel veel leuk, misschien wel tè veel.....


donderdag 13 augustus 2015

Golden Memories

Hallo allemaal,

Vandaag eens een kaart zònder afbeelding, om jullie te laten zien.
De achtergrond heb ik gemaakt met een Cuttlebug embossingfolder, en ik heb hem met van alles en nog wat bewerkt, om er een oude gemetaliseerde 'look' aan te geven.
De stempeltjes die ik gebruikt heb zijn de charms van Stampendous.
De tandwielen zijn van X-cut dies, en ik heb ze bewerkt met Fran Tàge embossing enamel, aged silver, aged gold, en aged copper. De sleutels heb ik gemaakt met Mod Molds  en Creall luchtdrogende klei.
Voor de rest nog wat 'stoere' brads, en een touwtje gebruikt.........

Ik wil óók nog even het droevige nieuws met jullie delen, dat we afgelopen dinsdag afscheid hebben moeten nemen, van ons allerliefste Lotteke. 14 Jaar hebben we van elkaar mogen genieten......

Leuk dat je weer langs kwam, en tot de volgende keer.
Lieve groetjes van mij, Anja.

3 opmerkingen:

 1. Stoer en coolll!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anja,
  Je mixed Media kaart is keigaaf! Leuk om met al die materialen tot zo'n resultaat te komen hè! Schitterend gedaan. Ook al droevig nieuws, ik weet er alles van om een trouw en lief huisdier te moeten missen...heel veel sterkte en we koesteren de herinneringen!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is prachtig.
  Veel sterkte nu jullie je hond moeten missen.
  Groetjes Ina

  BeantwoordenVerwijderen