Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


donderdag 30 juli 2015

Pauze

Hallo lieve bloggers,

Vandaag een maritiem kaartje om te laten zien.
Het plaatje is van een stansvel van Studio Light. Het achtergrondje heb ik gemaakt met Bister, en een Dutch Doobadoo masker. Achter het plaatje heb ik nog een Noor! Silhouette stempel gebruikt.
De stansjes, die ik gebruikt heb zijn o.m. Marianne, en van Joy!. Het tekstje is ook van Joy!.
Voor de rest heb ik nog gebruik gemaakt van Chloor Dikke Bleek, Stickles, en Distress inkt..........  Bedankt weer voor het langs komen, en groetjes van mij, Anja.