Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


donderdag 2 juli 2015

Kiekeboe

Hallo lieve bloggers,

Vandaag een kaart met één van de "Crazy Birds", van Tim Holtz, waarvan er zeker meer zullen volgen. De afdrukjes kreeg ik overigens van Joke,  en ik vind ze ontzettend leuk om in te kleuren. Deze heb ik gekleurd met de Derwent Inktense potloden.
Op de achtergrond heb ik Bits& Pieces stempels van Crealies, en DDBD masker Fading Dots gebruikt. De rozetten heb ik gemaakt met de Folded Flower stansjes van Joy!.
De tekst-stempeltjes, zijn oudjes van Marianne.
Om nog wat accentjes aan te brengen op de achter grond, heb ik nog plak-strass, en een witte Gellyroll pen gebruikt......

Bedankt weer dat je langs kwam, en tot de volgende kaart maar weer.
Liefs, en hobbygroetjes van mij, Anja.

2 opmerkingen: