Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


donderdag 12 februari 2015

Het is jouw verjaardag


Hallo lieve allemaal,

Vandaag een vintage kaart met een plaatje van het internet, om jullie te laten zien.
Het plaatje, het 'lijstje', en het tekst-label heb ik gemaakt met één van de nieuwe Vintasia stanssets van Nellie's Choice. Ook de medaillons zijn gemaakt met stansjes van Nellie's Choice, nl.de Cameo Dies, van een tijdje geleden.
Het designpapier is van de Pretty Papersblock 'Dark Vintage' van Marianne Design.
Achter de zalmroze bloemen heb ik één van de nieuwe Vintage Flourishes van Joy!/Noor! gebruikt.
De vlinder is van Memorybox.
Voor de rest heb ik embossingpoeder van Stampendous 'aged silver', pareltjes, Stickles, papieren roosjes, Hotfix rinestones, headpins, het Creatable-schaartje van Marianne Design, èn natuurlijk Distress inkt 'Vintage Photo' gebruikt.............
...........ben benieuwd wat jullie er van vinden......?

Bedankt weer voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaart, ik vind het altijd leuk om te lezen, en ook welkom aan mijn nieuwe volgers.

Leuk dat jullie weer zijn langs geweest, en tot de volgende keer,
Lieve groetjes van mij, Anja.