Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


donderdag 29 januari 2015

Update met een kaartje..............."Be mij Valentine".

Hallo lieve bloggers,

Na bijna 3 maanden van ziekenhuis opnamen, spanning, onrust en onzekerheid, probeer ik langzamerhand weer een beetje te gaan 'leven'.
Nadat mijn man, die al geruime tijd aan een zeer progressieve spierziekte lijdt, in de nacht van 5 op 6 november 2014 i.v.m. complicaties, in het ziekenhuis werd opgenomen, is er heel veel gebeurd.
Wonder boven wonder is hij van de eerste klap bekomen, maar door zijn zwakke gezondheid, heeft hij heel veel in moeten inleveren en is hij begin december definitief opgenomen in het verpleeghuis.
Eindelijk leek het een beetje de goede kant op te gaan, maar toen hij op 30 december wéér met spoed opgenomen moest worden, is hij wederom door het 'oog van de naald' gekropen, en uiteindelijk op 10 januari uit het ziekenhuis ontslagen. Al met al hebben we een heftige periode achter de rug.
Omdat ik zelf ook verre van gezond ben, heeft dit op mij óók de nodige impact gehad, zowel geestelijk als lichamelijk. Maar de kaartjes, en het bloggen, hebben mij de afgelopen jaren door een 'zware tijd' heen geholpen, en alhoewel ik er nooit over gesproken heb, vond ik dat ik, zéker door de vele lieve berichtjes, en de 'hartjes onder de riem', n.a.v. mijn laatste post, jullie even moest bijpraten.

Dank jullie wel allemaal voor jullie lieve reacties, en berichtjes!

                                           

En dan is hier mijn kaart; ik leek het wel verleerd te zijn, en ik heb er dan ook lang over gedaan...........
Het kaartmodel heb ik gemaakt met een Dutch Doobadoo-mal, en Tilda heb ik ingekleurd met DistressMarkers.
Het designpapier is van een blokje van de laatste nieuwe serie van Studio Light.
Het ovaal rondom Tilda is een Crea-Nest-Lies mal van Crealies. Alle 'harten'-stansen die ik gebruikte zijn van Joy!/Noor!, en de rode engeltjes zijn van de nieuwe Vintasia mallen van NC.
De overige harten, zijn van 3d-stickertjes van de Action, en voor de rest heb ik nog wat plakstras, Stickles, en Distress Inkt gebruikt.......

Bedankt voor het langs komen, tot de volgende keer
en liefs van mij, Anja.