Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


donderdag 3 juli 2014

Flowerheart


Hallo lieve allemaal,

Voor vandaag heb ik een kaartje gemaakt met één van de nieuwe stempel-sheets van Viva Decor 'Flowerheart& Roses' (4003 09700).
Ik heb gestempeld met Memento Rich Cocoa, en ingekleurd met Derwents en FC Polychromo's.
Ik heb de stempel op en onder Anja's Filigrain Heart LR0299 geplakt, en de viooltjes, en de vlinders heb ik er nog een aantal keren extra op geplakt om meer diepte t creëren.
De kaart voor de rest afgewerkt met Stickles, plakparels, en plakstrass...........

Leuk dat jullie weer zijn komen kijken,
en tot een volgende keer,

Lieve groetjes, Anja.