Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


maandag 9 juni 2014

Thinkin' of you......

Hallo, lieve allemaal,


Na een lange blogpauze, en ook lange tijd geen kaartjes gemaakt te hebben, begin ik langzaam aan weer een beetje in mijn oude ritme te komen.

Op de achtergrond heb ik jullie wel gevolgd hoor, maar de afgelopen periode heeft nogal wat impact op mij gehad, en daarom bleef het alléén maar bij kijken...........

Mede omdat ik zelf ook verre van 'gezond' ben, werd het me even allemaal te veel.
Maar.........., I was thinkin' of you, vandaar dit kaartje:


Ik heb er een Suzy-stempel van een clear-sheet van Marij Rahder voor gebruikt, en ik heb haar ingekleurd met Distress Markers. Ook de vlindertjes zijn van deze sheet.
De strik is van een nieuwe Creatable van Marianne, en ook is het gras-randje is van een creatable, eigenlijk een oude ijspegelrand, maar dan omgekeerd.
Het tekst ballonnetje is van Docrafts Xcut 503035 Speech Bubbles.
Het DP is van een glitter A5-blokje van de Action, en ook nog véél Stickles en strass-steentjes gebruikt...............

Verder wil ik iedereen bedanken, voor de lieve berichtjes en de bemoedigende woordjes, naar aanleiding van mijn laatste post.

Fijne week, lieve groetjes, en tot gauw, Anja.