Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


donderdag 17 april 2014

Blogpauze

Hallo lieve allemaal,

Vandaag even geen kaartje, maar ik wil jullie wel laten weten, dat ik i.v.m. de opname van mijn ernstig zieke man, èn de zorg om mijn moeder, het bloggen even moet laten voor wat het is.......

Om eerlijk de waarheid te zeggen, staat mijn hoofd nu helemaal niet naar kaartjes maken, maar ik hoop weer snel weer bij jullie terug te komen.

Dank aan mijn trouwe, èn nieuwe volgers voor de lieve reacties, altijd leuk om te lezen.

Tot snel, en liefs van mij, Anja.