Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus óók nog wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan, en nèt zoals gel plate technieken, raak je daar nooit mee uitgespeeld...... Uiteindelijk vind ik dus eigenlijk heel veel leuk, misschien wel tè veel.....


donderdag 27 maart 2014

Memories


Goeden dag lieve bloggers,

Vandaag heb ik een kaart, met plaatjes van Studio Light om te laten zien, en trouwens, het design papier is ook van Studio Light.
De bloem heb ik zelf gemaakt, van handgeschept papier, en met behulp van een Joy! stansje.
De scrabble letters zijn van Noor!/Joy!, evenals de nieuwe notebook rand aan de linkerkant.
Ook de vlindertjes zijn van Joy!, en ik heb ze bewerkt met inkt en Stickles, en voelsprieten gegeven, zodat het een beetje mijn eigen vlinders zijn geworden.............
De ronde turqoise embellies heb ik gemaakt met een siliconen mal van Martha Stewart, i.c.m. creall luchtdrogende klei van Action.
Voor de rest heb ik nog gebruik gemaakt van veel Stickles (frayed burlap en fruit punch), veel Distress inkt Frayed Burlap, en hotfix steentjes.

Bedankt weer voor het langs komen, en tot een volgende keer,
Lieve groetjes van mij, Anja.

5 opmerkingen:

 1. Wat komen er weer mooie spulletjes uit en zo mooi hoe je alles weer gecombineerd hebt op je kaart, echt prachtig gedaan.
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anja,
  Mooi papier en plaatje(s) heb je gebruikt van SL, de rand van Joy heb ik ook, je kaartje ziet er prachtig uit, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauww Anja, hier heb je ook weer een prachtig kaartje van gemaakt.
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart is dit Anja!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel voor je lieve berichtje op mijn blog. Altijd leuk om te horen dat je iemand kunt inspireren. Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen