Welkom op mijn blog

Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .

Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst Pergamano, later 3d kaarten en nu scrap- en vooral vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.

Ik vind het leuk dat je bij me komt kijken en wil je iets vragen of weten kun je me altijd mailen.

Tevens zou ik het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat voordat je mijn blog weer verlaat.


zondag 19 januari 2014

Speciaal voor jou

Vandaag wederom een vintage kaart met een foto van het internet afgedrukt op Joy!-stempellinnen, met als lijstje een Noor!-mal,ook van Joy!. Ik heb het lijstje bewerkt met Fran-tàge  aged silver embossingpoeder.
De grote roze bloemen heb ik gemaakt van handgeschept papier (Marianne) met behulp van Noor! Floral Flourishes, in het midden voorzien van plakparels (Action), en de randjes bewerkt met Stickles(cotton candy). Ook het vogelkooitje, en de paarse takjes zijn van Joy!.
Rechts en links achter de foto heb ik nog kruissteekjes geborduurd met Joy!-garen, maar dat is op deze foto helaas niet goed te zien.

Deze kaart heb ik speciaal gemaakt voor het blog van Joke's Hobbyhof, omdat zij voornamelijk Joy!-artikelen in haar webwinkeltje verkoopt...

Dat was het weer voor deze zondag,...
Bedankt weer voor het langs komen, en ik wens je een fijne week.

Lieve groetjes van mij, Anja.