Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zondag 19 januari 2014

Speciaal voor jou

Vandaag wederom een vintage kaart met een foto van het internet afgedrukt op Joy!-stempellinnen, met als lijstje een Noor!-mal,ook van Joy!. Ik heb het lijstje bewerkt met Fran-tàge  aged silver embossingpoeder.
De grote roze bloemen heb ik gemaakt van handgeschept papier (Marianne) met behulp van Noor! Floral Flourishes, in het midden voorzien van plakparels (Action), en de randjes bewerkt met Stickles(cotton candy). Ook het vogelkooitje, en de paarse takjes zijn van Joy!.
Rechts en links achter de foto heb ik nog kruissteekjes geborduurd met Joy!-garen, maar dat is op deze foto helaas niet goed te zien.

Deze kaart heb ik speciaal gemaakt voor het blog van Joke's Hobbyhof, omdat zij voornamelijk Joy!-artikelen in haar webwinkeltje verkoopt...

Dat was het weer voor deze zondag,...
Bedankt weer voor het langs komen, en ik wens je een fijne week.

Lieve groetjes van mij, Anja.