Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zondag 1 december 2013

55 Jaar

Vandaag een kaartje, dat ik heb gemaakt voor een smaragden huwelijksjubileum, d.w.z. 55 jaar getrouwd.Het model van de kaart heb ik gemaakt met een Go-Kreate mal, en de foto op de achtergrond is van Studio Light, evenals het 3d-vaasje met de rozen in de re.-onderhoek.
Het designpapier is van een vintage blokje van de Action.
De wijzerplaat inclusief wijzers, en het plaatje rechts met de jaartallen komen van het internet.
Dan heb ik nog gebruik gemaakt van Craftables, Creatables, Collectables, Nellies Multiframes, Memorybox-stansjes, een randpons van Martha Stewart, plakparels, Stickles, Mullberry Paper roosjes, Distress inkt en een stukje vintage Seambinding lint............

Leuk dat je weer langs kwam, en reacties zijn altijd welkom.
Fijne week, en lieve groetjes van mij, Anja.