Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zondag 24 november 2013

De mooiste tijd van het jaar....Vandaag een kerstkaartje naar een model van Ineke.
Het plaatje is een rub-on van de nieuwste kerst-serie van Action, en ook het design papier is van de nieuwste serie kerstblokjes Made by me van Action.
De gebruikte mallen zijn creatables ( rode onderdelen), Doohickeys voor de dennetakjes, en ik heb de floral punches mini voor de poinsettia's gebruikt.
De stempels zijn van Marianne design, gestempeld met Versamark en heat-embossed met Artemio embossing poeder.
Verder heb ik nog gebruik gemaakt van Hotfix steentjes, Stickles (Stardust), Distress inkt (Old Paper), en een stukje organza lint.

Leuk weer dat je bent langs geweest, en tot de volgende keer.

Lieve groetjes van mij, Anja.