Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zondag 28 juli 2013

Merry X-Mas

Hier is dan kerstkaart nummer 2.
Deze kaart  is een hele klus geweest met het warme weer van de afgelopen tijd, en ik ben dan ook niet zo tevreden met het resultaat, maar zo issie geworden.......
Het design papier is van een glitterblokje van Studiolight (Action), en de stempel is een nieuwe van de kerstcollectie van Marianne, ingekleurd met Distress Markers.
De mallen die ik gebruikt heb zijn van Noortje!(Joy! Crafts)
Verder heb ik nog gebruik gemaakt van Distress inkt, Stickles, Hotfix, organzalint en gekleurde belletjes(HEMA).
Bedankt allemaal voor 't kijken, en tot de volgende keer.
Fijne week, en groetjes, Anja.