Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


vrijdag 28 december 2012

Weer een jaartje erbij!

Na een tijdje niets anders dan kerstkaarten te hebben gemaakt, vind ik het moeilijk om weer eens een 'ongedwongen' kaartje te maken.
Voor nu heb ik gekozen voor een verjaardagskaartje met een vintage foto, afkomstig van het internet.
Het designpapier is van een vintage blokje van de Action, en het ovaal is een Craftable.
De blaadjes en takjes zijn van Creatables, de margrieten zijn van Creative Flowers van Crealies, de vlindertjes zijn van Cheery Lynn en de hoekjes van Joy!(Noortje design).
Verder nog Distress-inkt, Stickles en Hotfix-steentjes gebruikt.

Nog een fijn weekend, en creaiteve groetjes, Anja.