Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zondag 18 november 2012

Happy Holidays

    
 Bij deze kaart heb ik gebruik gemaakt van een van rub-on van de Action en het design papier is van een wat oudere Pretty Papers blok van Marianne.                     
De geborduurde rand is van een Cutting, Embossing&Embroidery malletje van Joy! Hierop heb ik nog wat Stickles en Hotfix-steentjes gedaan om er een extra feestelijk tintje aan te geven.
Verder heb ik nog Nestablities, Creatables, Doohickeys en in de rechter bovenhoek een stansje van
Noor! en distress-inkt gebruikt..........
 ..............en de binnenkant............................