Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zondag 14 oktober 2012

X-MAS

Na lange tijd weer eens een kaartje van mij.
Een kerstkaart met een 3d glitter-plaatje is het deze keer geworden.
Het design papier is van een kerst-glitterblok van Action. De stempels die ik gebruikt heb zijn van een clearstamp-sheet van Viva decor. Het ovaal is van een craftable van MD, de letters zijn van een alterations-stans TH, en de kerststerren zijn van Kraxions stansjes.
De sneeuwvlokken-randjes zijn van een Martha Stewart-pons.
Verder heb ik nog gebruik gemaakt van Hotfix-steentjes, plakparels(Action), organzalint, houten ijskristallen(Xenos), distress inkt en het distress-tool van Prima.
..........................en de binnenkant............
Lieve groetjes, en tot de volgende kerstkaart, Anja.