Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zondag 9 september 2012

Voor altijd samen.....

Deze keer een vintage kaart mèt borduur. 
Het borduurpatroon komt uit het HJ(Theodora), en ik heb het geborduurd met garen van Joy!.
Het plaatje is wederom van het internet, en het designpapier van Action.
Dan heb ik nog gebruik gemaakt van stansjes van Marianne (ringen), Cheery Lynn (vlinders), Crealies (rendjes), Joy! (hartje), een oudje van Nellie Snellen (rozen hoekjes), en een randpons van Martha Steward.
Verder nog gebruik gemaakt van een stukje verbandgaas, plakparels, parelpen Viva en natuurlijk       Distress inkt.............
......en de binnenkant.........
Fijne avond en creatieve groetjes Anja.