Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zondag 16 september 2012

Fijne feestdagen

Vandaag eens een keer een ander model kaart dan jullie van mij gewend zijn.............
De kaart zelf is van Kraft papier, en het designpapier is van Papermania.
Het plaatje heb ik wederom van het internet gehaald, en het 'lijstje' er omheen is van een nieuwe creatable LR0240. Om er een beetje een feestelijk tintje aan te geven heb ik er wat Hotfix steentjes  op geplakt.
De ijskristal-randen  zijn van een Memorybox mal, gestanst uit zelfklevend glitterfoam van de Action.
De kerststerren zijn van Kreaxions stansjes.
Verder heb ik nog gebruik gemaakt van een hele oude 'hulsttakjes-pons van TomTas, organzalint, een parelsterretje, strass-steentjes, Stickles en Distress inkt.
Fijne zondag nog, en lieve groetjes, Anja.