Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zaterdag 25 augustus 2012

Gefeliciteerd

Al weer maar eens een vintage-kaart...................
Het designpapier is van een pretty papersblok van MD Birds&Flowers en de stempels zijn van diverse clearstempel-sheets, en het plaatje is wederom van het internet.
De vogelkooi is van een Memorybox-stans  en de takjes en blaadjes zijn van diverse stansjes en ponsjes i.c.m. een kant-en-klare cherry blossom.
De houten vogeltjes heb ik bij Xenos vandaan; er zijn ook andere figuurtjes verkrijgbaar.
Verder nog strass-steentjes, embossingpoeder en distress-inkt gebruikt...................

....................en de binnenkant............
Knutselgroetjes en een fijn weekend, Anja.