Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


donderdag 26 juli 2012

Kerstkusjes

De eerste kerstkaart van 2012 is deze geworden!
De foto is van een kerstkaart die mijn schoonmoeder vorig jaar toegestuurd heeft gekregen (ik vond het zo'n lief plaatje). Het fotootje bijgekleurd en afgedrukt, en zo vond ik het wel goed passen bij de nieuwe papier- blok van Marianne Warm Winter Wishes.
Het antiek zilveren "lijstje" is van een craftable en de stansjes die ik gebruikt heb zijn creatables voor de kerstster, Memorybox de kerstbal en hulsttakken, Doohickeys de dennetakjes bij de kerstbal.
Verder nog gebruik gemaakt van embossingpoeder, tekststempeltjes van Eline, een lintje, en natuurlijk Distress-inkt.                                                                                                                               

.........en de binnenkant........
Creatieve vakantie groetjes, Anja.