Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


donderdag 19 april 2012

Knuffel

Een vintage-kaart met een knuffel.......
Deze keer wilde ik persé een blauwe kaart i.c.m. dit papier van Studio- Light / Action en dit plaatje van internet. Weer eens een keer iets anders dan een portret-fotootje.
Het blauwe achtergrondpapier is van Color Core bewerkt met een embossingfolder van Crafts Too en daarna afgeschuurd. De randjes zijn van Crealies evenals het label inclusief tekst. De roos en de blaadjes heb ik zelf gehaakt. Achter de foto heb ik wat creatable-hoekjes verwerkt met plak-parels erop. De grote vlinder is van een Tonic-pons en de kleintjes van een pons van Martha Stewart.
Verder heb ik nog plakstrass, Stickles en Distress-inkt gebruikt.

En de binnenkant.......
Al zo vast een fijn weekend, en tot de volgende kaart, Anja.