Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet. Intussen ben ik al bijna 30 jaar bezig met kaartjes maken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar wil ik dus ook zeker mee aan de slag.......


zaterdag 28 april 2012

Een bloemetje voor jou

Weer maar eens een kaartje met designpapier van Action gemaakt.
De stempel van Marij Rahder heb ik ingekleurd met Distress-inkt. Achter de afbeelding heb ik een rozet gemaakt van een randstans i.c.m. een rozetmaker van Crealies. De swirls (versierd met plakparels) zijn van een floral flourish-stansje van Joy!. De grote vlinder is van een Tonic-pons, en de kleintjes van een Martha Stewart pons, heb ik versierd met Hotfix-steentjes. Het tekstje is van MD, en voor de afwerking heb ik nog wat Stickles op de roosjes gedaan. De stikrandjes heb ik met de hand genaaid. Uiteraard heb ik ook nog wat Distress-inkt gebruikt op alle randen.......


.......en dan de binnenkant.......
Fijn weekend nog en tot een volgende keer, groetjes Anja.