Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


donderdag 12 april 2012

dikke Kus

Een vintage kaartje met 3d en borduur vandaag.
Het papier is van een pretty papersblock van Marianne.
Het geborduurde ovaal is een oud patroon van Erica Fortgens en het plaatje is van een knipvel van Diny vd Lustgraaf (Trapezemallen).
De organza bloem heb ik zelf gemaakt.
Verder nog gebruik gemaakt van Nestabilities randje Crealies, hoekmal Nellie Snellen, distress-inkt, strass-steentjes, en een tekst-stempel van Elines'Words i.c.m. een tag-stempel van Marianne.........
...........en de binnenkant.
Creatieve groetjes en alvast een fijn weekend, Anja.