Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zondag 22 april 2012

Air Mail

Een vintage mannenkaart vandaag.
Dit keer eens een rechthoekige kaart doordat ik gebruik heb gemaakt van mijn nieuwe nestability Romantic Rectangles.
Het papier dat ik gebruikt heb is van een blokje van Prima Marketing en "Kraft". Bij dit plaatje van het internet komen deze oude postzegels ook wel goed van pas vind ik. Wat stempels van Eline's Huis, Marianne Design en een tekstje van Crealies maken het geheel af samen met Hot-Fix-steentjes en Distress-inkt......

.........en de binnenkant.
Knutselgroetjes, Anja.