Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zaterdag 10 maart 2012

Happy Birthday

Een mannenkaart deze keer; ik blijf het moeilijk vinden om ze te maken! Het papier dat ik heb gebruikt is van een ouder vintage-blokje van Action, en de stempel is van CraftyIndividuals (geweldig vind ik ze!); bewerkt me embossingpoeder,  ietwat ingekleurd met distress-inkten in 3d-techniek verwerkt.De tandwielen zijn van een embossingfolder van Provocraft. Bij gebrek aan een stans heb ik ze uitgeknipt en verhoogd op de kaart geplakt. De tekst is van Whimsy Stamps.Verder heb ik nog Hotfix-steentjes en Distress-inkt gebruikt, en de auto-charm heb ik om de kaart heen gebonden met Cardmakers Rope....
........En de binnenkant.....
Fijn weekend en creatieve groetjes, Anja.