Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zaterdag 25 februari 2012

Een bloemetje voor jou

Dit keer heb maar eens een  ,,bloemenkaart'' gemaakt met niet al te veel tekst zodat je hem voor meerdere gelegenheden kunt gebruiken.
Het papier is van een oudere pretty papersblock van Marianne design en het bloemenmandje is er een van de nieuwe Craftable.
De bloemetjes (een heel gepriegel) zijn van de small roses-stans, ook een nieuwe van Joy, de tekst- stempels zijn van een velletje van Eline en ze zijn bewerkt met wit embossing-poeder.
Verder nog nestabillities, Stickles en distress-inkt gebruikt en de mini vlindertjes zijn van de Olba pons-tang afkomstig......
..... en dan nog even de binnenkant.
Fijn weekend nog,

Groetjes Anja