Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zondag 22 januari 2012

Make a wish

Opnieuw een kaart met een Magnolia-stempel, ingekleurd met distress-inkt en ''aangekleed'' middels de paperpiecing techniek.
Het papier komt ook weer uit een vintageblokje van Action; een oudje uit de eerste serie.
Verder heb  ik een embossingfolder gebruikt i.c.m. Color- Core papier, Floral punches van Nellie Snellen èn een hele oude Multi-frame Die in de rechter bovenhoek, Creatables, randstans Crealies, Nestablilities, Stickles , pareltjes en een parelpen Viva.
Fijne zondag en tot de volgende kaart maar weer.....groetjes, Anja.